keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Lahti KV


Pahoittelen nyt että kirjotan vasta nyt Lahti KV:sta kun oli tuo vappu niin en sitten kerennyt ja olen tehnyt äidinkielen päättötyötä, niin en ole nyt ehtinyt kirjoittaa. Joten nyt sitten viimein!

Perjantaina pesin Tomun ja poistin hammaskivet ja tietenkin föönäsin. Äitin kanssa se trimmattiin jo torstaina. Laitettiin asuntoauto valmiiksi ja lähettiin sitten nukkumaan, että jaksettas lähtee aamulla.

Lauantaina sitten lähdettiin seisemän aikoihin ja lähettiin ajaan kohti Lahtea. Matkalla YRITIN tehdä äidinkielen päättötyötä, mutta eihän siittä oikein mitään tullut, kun näyttely jo mielessä ja taisinhan siinä vähän nukahtaakkin. Lahteen päästiin ja löydettiin näyttelypaikalle. Lenkitettiin koiria pikkasen ja vaihdoin näyttely vaatteet päälle. Sitten menoks! Löydettiin jopa oikeelle kehälle ja löydettiin boxille paikka Ellan vierestä ja tuli siinä kaiken laista juteltuakin. Laitoin Tomun kuntoon ja sitten kehään! Alku näytti lupaavalta, saatiin ERI ja sitten jänskättiin valio urosten kilpailuluokassa, oli sielä niin hyvä vastus. Ja no tulos oli valio urosten 2! Ja aivan mahtavan voittajan valitsi tuomari, meni ihan oikealle! Saatiin sitten SA ja jatkettiin paras uros kehään. Voittaja oli kyllä yhä mielestäni paras ja olikin lopulta rotunsa paras ja voitti ryhmän!!! Hyvä sheltit!! Mutta siis Tomu tuli paras uros kehässä neljänneksi.

Tomun arvostelu: ”Bigger, stronger, at the movement, bit heavy blue male. Very strong skall and stop. Nice eyes. Correct earset, elegant neck. Soft back. Correct angulation. Hind quarters close in movement. Good colour”

En vain millään älyä tuota ”elegant neck”... Eihän sillä ees oo kaulaa!! Ja ”soft back”?? Ihan puskista. Sekä tuo ”Hind quarters close in movement” Just just... No mutta se tuomari nyt näki tälläisiä. Itse olen hiukan erimieltä joistain tuomarin jutuista, mutta siis eihän se ihan pahimmasta päästä kuitenkaan ollut. Ja valitsi oikein hyvän ROPin!! :)

Sitten kun saatiin rotukehä käytyä, lähdettiin kohti villakoira kehää. Tavattiin sielä Saara ja Henna sekä uusi pikku prinsessa. Ja mukaan lähti Nova sileäkarvainen kaniini mäyräkoira junnukoiraksi. Juteltiin siinä kaiken laista, ja vaihdeltiin kuulumisia. Mutta lähdettiin sitten junnukehälle katsomaan. Sielä oli jo PM kisa käynnissä. Ja jäätiin sinne odotteleen.

Lopulta pääsin itse kehään. Pelkäsin kauheasti että pilaan sen hienon koiran joka mulle oltiin annettu. Että en osaisi esittää sitä yhtään. Ja varsinkin kun se oli Novan toinen näyttely. 

Mutta yllätys yllätys sehän meni oikein hyvin! Enkä pilannut Novan kauneutta ja hyvää rakennetta huonolla esityksellä, vaan onnistuin mielestäni ihan hyvin. Ja niin taisi tuomarinkin mielestä mennä, koska pääsin jatkoon! Käytiin sitten uudelleen kehässä, jatkoon päässeiden kanssa. Saarakin oli tullut katsomaan miten meillä menee. Kuitenkaan emme sijoittuneet. Eikä mikään ihme koska Nova alkoi jo väsymään eikä jaksanut seistä kunnolla, ja sittenhän minä aloin säätämään sen koiran kanssa. No mutta kuitenkin olen todella tyytyväinen suoritukseeni!!

Kiiteltiin Saaraa kauheasti koiran lainauksesta ja heippailtiin. Ja lähdettiin ajamaan kohti Kouvolaa ja Jaanaa sekä Ossin pikku setterin pentuja. Ja voi kun ne oli lutusia!! Jaanalla sitten tölläiltiin pentuja ja istuttuun iltaa. Oli oiken mukavaa hyvässä seurassa ja pentujen kanssa.

Aamulla mentiin vielä katsomaan pentuja ja syömään aamupalaa. Siitä sitten pikku hiljaa alettiin tekemään lähtöä takaisin Lahti KV:seen. Ja päästiinkin matkaan, jopa ilman pentua..

Hallille päästyä menin metsästämään itselleni junnukoiraa. Kyselin kaikkilata, mutta eihän sieltä mitään oikein löytynyt. Joten päätin ottaa Tomun. Meidän suorituksesta nyt ei ole kuvia. Mutta ei se nyt mitenkään yli hyvin mennytkään. Mutta kuitenkin ihan hyvi, sillä pääsimme jatkoon! Osarissa. Noin 10parhaan joukkoon. Olen suht ylpeä itsestäni. Ja tuomarin palaute oli taas kerran, että ei mitään vikaa, mutta koira alkoi väsyä.. Aina kuulen tän jos menen Tomun kanssa. Tän taki yritän nyt välttää sen kanssa menoa. Mutta ylpeä olen kaiken kaikkiaan koko viikonlopusta! Oli oiken mukava viikonloppu hyvässä seurassa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti