maanantai 20. helmikuuta 2012

kiirettä...

Noniin nyt on kyl ihan pakko jotain tänne kirjotella. Ei mulla aikaa tunnu olevan :D Oon ähertäny koko viikonlopun meijän musan projektia nii ei oo ollu aikaa kirjotella. mutta nyt sitte samalla oikee kunnolla :D

perjantai:
Perjantain oli ihana päivä! Pääsin ekaa kertaa tänävuonna laskettelee!!:)) Viimein! Ja vielä ihan huippu seurassa! Annikan kanssa ja oli siel muitaki meijä luokkalaisia poikia. Nyt vaa si uuttta reissua suunnittelee. Alko tekee mieli lasketella oikee kunnolla!:)

lauantai:
Käytiin lenkillä kaikkien koirien kanssa. Ja otinkin videoita paljon ja pitäs niitä sitten editoida kohta kun kerkee. Nyt en tähän väliin kerkeä sellaista tehdä. Mutta koirat menivät oikein hyvin ja Ossikaan ei lähtenyt kuin kaks kertaa mettään, kun oli nii paljo lunta ettei se jaksanu mettää lähtee rämpiin. Tomulla oli taas hauskaa kun sai paimentaa Ossia ja sielähän se juoksi sen perässä.




Kun tulin lenkiltä oli pakko mennä kuvaamaan heppoja kun ne niin ihmeissään katseli kun tulitiin lenkiltä. Joten siinä samassa kun kamera kerta mukana oli niin menin kuvaamaan. En nyt kuitenkaan kerkeä niitä kuvia laittamaan/katsomaan. Joten saa odottaa huomiseen. 

Sunnuntai: 
Kävin myös lenkillä. Mutta se nyt ei ollut mikään kauhean pitkä huonon kelin ja huonojen teiden takia. Tosiaan pääsi liikkumaan aika huonosti kun lunta oli tiet täynnä niin täytyi sielä sitten tarpoa. 

Maanantai: 
Tänään päästiin pitkästä aikaa treenaamaan! Tomu oli tosi innoissaan ja täysillä mukana. Oikein hyvin meni vaikka luulin että poika olisi unohtanut kokonaan. Mutta kontaktit otti hyvin ja kepitkin meni. Tosin jouduttiin niitä jankkaamaan kunei meinannut tulla mitään minun ihmeellisten ohjausten takia. Mutta onnistui! :D Temppuilin myös odotellessani. Ja aloitin parin uuden tempun opettelun. Niistä lisää huomenna. Nyt on jo kiire :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti