maanantai 27. helmikuuta 2012

Täydellinen loman alotus!! Joten ehkä mä nyt voin jakaa sen teidänki kans:)

Perjantai: Ihan mahti päivä! Koulun jälkee jäätiin Jennyn kans kylille! Mentiin Final 1:niin ja oltiin siel sit reilu kakstuntii! Puhuttiin kaiken mailman murheet sun muut, ihan kaikki. Ja sitte laulettiin siel tyhjäs pizzerias ja ne omistajat nauro meille :D Käytii viel hakee karkkia et päästää läskeilee. Ja päästii pelaa biljardii seurakunnan tiloille (oltiin siis menos muorteniltaa illemmal). Sit tosiaa käytii nuortenillas, oli oikeen mukavaa ainoo huonopuoli etten tykänny siit puolentoistatunnin puheest... No mutta sit sen jälkee taas vähä lisää biljardii! :D Aivan mahti päivä!!:)

Lauantai: Menin Marille siin iltapäiväl ja katteltiin siin vähä pikkusten perää ja silleesti. Ei tehty mitää ihmeellistä mutta hauskaa oli! :D Ja no illemmalla sitte lähettii meille. Ja onneks ei jouduttu käveleen siiin lumipyrys. No meillä sit pidettii taas vaihteeks hauskaa ja sit laitoin myös Marin kynnet ja hiukset;) Oli pakko kokeilla millanen tulis joten siitä pari kuvaa:)

tosiaan en nyt jaksanut muoksia kuvia hiukan siedettävämmiks :D







Sunnuntai: Annikallee yöks!! Oli oikeen mahtavaa Annikal ja HAUSKAA!! :D Käytiin eka kattomas rannas millasta talviriehas oli. Ja sitte lähettiinki luistelee! Ja meidän tuurilla kenttää ei oltu aurattu joten ei siin muu auttanu ku ottaa lumikola kätee ja ruveta auraa! Sitte siin hiuka "pelattii" jääkiekkoo (tehtiin siis maaleja)  Ja lopuks iha vaa luisteltii. No illemmalla naureskeltii ja pelailtii lautapelei. Ja sitte mentii saunaa, ja uskokaa täi älkää jopa mää uskaltauduin hyppää hankeen! :D Oli kyl nii hauskaa taas kerran!:) 



Maanantai: Tosiiaan Annikalla olin yötä ja oltii sit vähä valvottu ja sillee niiheräiltii sit pikuhiljaa. Lakkasin Annikan kynnet (laittaisin niistä kuvat mutta en saa niitä nyt muutettua haluamaani muotoon ja en jaksa  enää niittenkanssa alkaa vääntämään) Ja saatiin mahti idea! Me lähettii pulkkamäkkee!! Ja saatiin taas todeta et tää meijän henkinen ikä on 5v. No ei se mitää, lapsi on terve ku se leikkii! :D Lähin siit sitten kotii ja todellaki joku on tainnu naksahtaa mun pääs ku päätin lähtee hiihtää!! No en oo kolmee vuoteen hiihtäny, mutta pakko myöntää et oli aika mukavaa ku pääs oman koiran kans hiihtelee:) Ja tossa videossa niin en jaksanut tehdä mitän ihmeellistä ja jätin äänet siks ku toi koira ääntelee nii ihmeellisesti. Sen takia tossa alussa on noi pari videoo jos ei näy oikee mitää:D Video täällä



Illemmalla sitte meninki viel treeneihin Tomun kans. Treenit meni tosi hyvin, ei mitään ihmeempää. Mun ajotukset oli taas vähä sitä sun tätä, mutta Tomu meni hienosti!:) Ja se jaksoki yllättävän hyvin siihe nähden et oltii tehty kunnon hiihtolenkki sitä ennen! Ja sain taas siinä loppulenkillä hymyillä kun Tomu osaa käyttäytyä niin hyvin!:) 

1 kommentti:

  1. Niinii kauheen ilkeet ku mun kynsii et oo tehny;OO :DD Ja ihaaanat kans noi hiukset<3

    VastaaPoista