lauantai 3. maaliskuuta 2012

Taas hiukan kuulumisia.

Perjantaina trimmasin Tomun kun se näytti iha.. no ei se kauhea ollut mutta tosipitkässä turkissa.  Joten siis minä trimmasin sen nyt kun ei oo hetkeen näyttelyitäkään tulossa. Yleensä siis äiti trimmaa ja minä autan ja kerron ainaku joku o huonosti mun mielestä :D Mutta ny tuli sitte iha kokonaa ite trimmattua:) 
(en jaksanut  muokata kuvia silleesti hienosti et ne ois yhes joten ny ne on tällee tylsästi ja kuvakkin on aika karuja mutta saa nyt kelvata kun ei tosta trimmistäkää tullu kauhee hyvä)

ENNEN:






JÄLKEEN:





Lauantaina olikin sitten Agilitykisa. Ja no se ei mennyt mitenkjään erityisen hyvin. Ekalla radalla tuli kepeille kielto ja aikavirhe, ja muutnkin rata ei ollut todellakaan meidän edustusta! :D Tomu ei millään kuunnellut mua ja siin kepeille menos se meni vaa ohi niist kepeist eikä mukamas huomannu yhtää keppei. Ja ennen rataa se ei keskittyny muhun yhtää, että ihmekkös meni huonosti. Mutta jossain puolessavälissä rataa se alkoi ehkä pikkasen paremmin kuuntelee. 

tosiaan ei mitään kauheen kaunista katsottavaa :D

No toisella radalla meni vähän paremmin. Koira kuunteli hyvin ja teki ja vauhtiakin oli ihan jees. Mutta sitte mää menin sekoileen ja pilaan radan :D Tossa alussa siis en ohjannu ehkä si kummiskaa tarpeeks hyvi toho putkee. Ja tos yhel hypyl tosiaa niin mulla meni vähä pitkäks ja olin kauhee kaukanaki nii ei sit Tomu tajunnnu. Oma vika. Mutta muuten oon tähä rataa iha jees tyytyväinen. Tomulla oli vähä enemmä jo vauhtia ja muutenki se kuunteli paljo paremmin!:) Huomenna sitte mennää viel kerran koittaa onnea!:D



Kotio ku päästii treeneistä nii siinä söin vähäse ja sitte lähinki lenkille! Kiitos aivan ihanien uusien kuulokkeitteni, se oli oikeen mukavaa!:) Ei tippunu kertaakaa korvastaessa:o) (ei ees juost ja kuuli mukavasti mitä ympäril tapahtu (ettei auto ajanu päälle) mutta kuitenki kuulu musiikin tosi hyvin!Aivan mahtavat! Tosi mukavat pitää ja sopii kaikille koska paketis tuli kolme eri kokosta päätä. Maksaahan ne aika paljon, mutta kyllä kannattaa maksaa! On sen verta hyvät! Suosittelen ihan kaikille! Mutta siis tosiaan kävin hiukan hälkkäilemässä ja lenkkeilemässä Tomun kanssa! Mutta valittin reittini huonosti, koska jouduin talsii lumihanges (15-20cm lunta)  kilometrin lenkkareissa!! No mutta kylhän se siit suju. Tomu ei niin tykänne ku jouduttii aluks menee remmilenkil, ku en uskaltanu päästää vapaaks ku kulki nii paljo autoja. Muttaku päästiin pienemmälle tielle nii päästin sen vapaaks. Ja Tomu todellaki nautti!!:) Se hyppi ja pomppi ja siit näki kui hauskaa sil oli! Otin Tomulle sit semmosen pikku kepin ja voi kui poika tykkäs sitä hakee!  Se iha innoissaan hakisitä ja kuljetti ja juoksi ja nautti!:)) Siin sai itekki nauttia oikee kunnolla ku näki kui koira tykkäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti