keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Otsikko jota en keksi...

Elikkäs ny sitten hiukan paremmin alkuviikosta:D Maanantaina treenit tosiaan meni ihan hyvin tosian olin ite ihan pihalla kun  kahenviikon tauko kerkes tossa oleen kennelyskän takia... Mutta koiralla oli intoa ja teki oikein hyvin. Jouduttiin kuitenkin tahkoomaan keppejä kun en sitten yhtään millään meinannut osata ohjata  Tomua oikein. Olihan keppikulmakin vaikea mutta olisi se paremminkin voinut mennä. Kun siinä sitten jäi aikaa treenata temppuja kun muut tekivät rataa, niin aloitin sitten opettamaan Tomulle paria uutta temppua:) Ekaksi kokeilin menisikö se kasia jalkojen välissä jos minä peruutan, ja menihän se. Toisena temppuna aloitin minun ympäripyörimisen. Nytsitten vaan treenaamaan!:)

Tiistaina oli sitten treenit joista piti saada video matskua mutta... en kehtaa edes itse katsoa! En tiedä mikä polvissani on mutta pelkään että  polvet pettää alta. Outoa.. Mutta no treeneissä oli monia agelmia. En muistanut rataa, enkä osannut ohjata yhtään! untui kuin olisin joku räsynukke joka yrittää vaivanloisesti juosta. No Tomu nyt teki hyvin (niinkuin aina) ainakin sen mitä minun ihme ohjauksistani ymmärsi. No ens kerralla sitten paremmin!:)

Laitan nyt ne pari kuvaa mitä lupasin laittaa, otin ne siis jo lauantaina mutta en kerennyt vain laittamaan niitä.

Stara<3

Sille oltiin laitettu kuolaimet et poika tottuis niihi:P

Pikku ihanuus<3

Hurja hurmuri poika!

Siinäs näätte kuin komee se on!

Lola ja Tähti
(eivät olleet kovin kuvauksellisella päällä)

Sitten vielä ilmotuksena että tosiaan yritän muokata noita sivuja ja varsinkin tuota banneria:D Joten pikku muutoksia odotettavissa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti