tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä!!

Tänään siis kaikki halailevat ja hymyilevät sun muuta. Mutta jotenki musta vaa tuntuu että tää o iha turhaa. Kaikilla on tekohymy kasvoilla ja kaikki o ystävällisiä vaa siks että sais nimen halipassiin. Jotenki raivostuttavaa! No jokku tykkää, ja tiedän että oon outo. :D En tiiä onks muhu menny joku ku en tykkää ees ystävänpäivästä mutta ei voi mitää.

No kuitenkin iha teidän harvojen lukijoiden takia tein vaivalloisen kuvaus session. Piti tulla tämmösiä ystävänpäivä kuvia mutta.. Tulokset ovat karmeita! Mutta koittakaa kestää. En haluu kuitenkaa tehä postausta ilma kuvia :D

Tomua ei oikee kiinnostanu kattoo kameraan..


kyl mäki tuol jossai oon :D


Nii ja sitten Tomun kuulumisia. Kyllä huomaa koirasta että ei oo päässy treeneihin!! Se ei oo koskaa ollu noi "levoton". Se keksii omaa tekemistä. Se oli ottanu puukopasta puun ja jyrsi sitä matolle! Tätä se ei oo koskaa ennen tehny. Ja kun taas vähän sen kanssa temppuilin tänään niin hyvä ku pysyin ite mukana mitä oon tekemässä! Koira pomppi ja pyöri ja yritti kaikkia mahollisia temppuja että sais namin! Ja kun annoin namin niin hyväkun ees huomasin että se nami oli ollu siinä kädessä ku se oli jo mennyttä! No onneks sitten ens viikolla vois uskaltautua meneen treeneihin:)

Ja pahoittelen sivujen kuntoa kun niitä tässä pikku hiljaa uudistan. Ja se tuntuu etenevän aika hitaasti :D

Niin ja tätä kappaletta onki kuunneltu koko päivä ja on soinu päässä! Jos Mun Pokka Pettää- Haloo Helsinki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti